Thursday, 28 February 2013

Kenangan IJN 2013

 
 
 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua. Semoga berada dalam keceriaan dan kebahagiaan selalu...
 
Alhamdulillah, hari ini telah tamat Latihan Praktikal bersama IJN selama lebih kurang sebulan. Seramai 67 orang pelajar menyertai latihan tersebut yang melibatkan UiTM Kampus Puncak Perdana dan UiTM Kampus Segamat.
 
Berbagai - bagai kenangan dan rintangan yang dilalui semasa kami berpraktikal. Ada kenangan manis, kenangan pahit dan segala macam pengalaman yang berharga yang dapat kami timba sepanjang latihan praktikal tersebut.
 
Yang paling tak boleh dilupakan ialah driver bas tak tahu jalan ke IJN. Memang kelakar tahap dewa. Ada ke driver tak tahu jalan. Sepatutnya, mereka kena tahu jalan sebelum pergi.
 
Ada juga beberapa kali datang kerja lewat. Kalau kerja betul, memang kena sound dengan bos dah. Nasib baik bos kami baik dan memahami.
 
Sepanjang pengalaman juga ramai kawan baru yang kami dapat. Dari segamat dan juga dari puncak...
 
Ni sebahagian gambar yang saya ada. Maklumlah tak ada kamera mahupun smartphone nak ambil gambar. Ni pun kutip dalam facebook orang lain. Insyallah kalau ada orang upload, saya masuk dalam blog ni. Insyallah....
 
Dari hujung kanan: Razali, Asyraf, Aidil, Fazli, Aku, Bob, Mat, Fariha

Bersama Ab Shahmadhafsham
 
Cuba teka dengan siapa..Lelaki ke Perempuan
 
 
 Kad Pekerja@Attachment
 

 
Sijil Penghargaan yang baru dapat petang tadi...
 
 
 Nantikan cerita seterusnya....
 
 
 

7 comments:

  1. yeay..finally ada kisah IJN..hoho

    ReplyDelete
  2. ye lah...ni pun separuh je gambar yang ada. insyallah ada sambungan nanti

    ReplyDelete
  3. karang best best ye..eksaited nak baca...lalala
    sila sila sambung..=)

    ReplyDelete
  4. Insyallah...best3. kalau tak best pun, bacalah ye...ha3

    ReplyDelete
  5. best ke xbest..bace jee...dah hobi..hoho..

    ReplyDelete
  6. erk nama penuh?hoho... Jang Chae Min..heeee..=)

    ReplyDelete

Assalamualaikum W.B.T

Cer Komen SIkit...hi3

Kutipan Derma