Monday, 18 February 2013

Hacker


Ada ilmu, jangan diguna untuk buat perkara yang boleh manyakitkan hati orang lain. Jaga hati orang lain sama macam kita jaga hati mak kita. Jangan kacau privacy seseorang. Apa guna belajar ilmu tinggi - tinggi semata mata nak tengok result peperiksaan orang lain.
 
Ingat benda tu orang suka ke??? Cuba bayangkan orang lain yang hack awak punya privacy. Macam mana rasa???? Hormati privacy orang lain kalau nak dihormati.

Perkara yang sulit, biarlah yang punya badan sahaja tahu. Tak payah nak jadi bagus sangat sebar dekat orang lain sedangkan tuan punya badan sendiri pun tak tahu. Kalau rasa ilmu tu hebat, hack Kerajaan Israel Laknatullah. Hack kewangan dan pentadbiran Kerajaan Yahudi. Baru betul hackers...

"Kadang kala lebih baik berterus terang dalam sesuatu hal daripada berkias"
 
Ni yang saya post dekat Facebook beberapa hari lalu sebab keputusan peperiksaan kami kena "hack" oleh orang yang tidak bertanggungjawab.
 
Macam mana tuan punya badan tak tahu, orang lain dah tahu keputusan peperiksaan kita? Cuba jawab......
 
Please, if you are that great hacking and invade people's email to know their exam result just keep your findings to yourself... Don't tell other people dimwit!... Its personal, or maybe you want me to nail that into your head someday!! Please, please and please stop that act! You just messed up other people's sanity and i believe if someday you have outrun their limit, you'll sure know your place... Never say we don't warn you...
 
(Muhammad Uzzair)
 
Kepada yang berkenaan, jangan buat lagi.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum W.B.T

Cer Komen SIkit...hi3

Kutipan Derma