Thursday, 23 June 2016

Salam Ramadhan Kareem 1437H


Dah lama rasanya tak update blog ni. Bukan apa, sebab kemalasan melanda diri dan tiada isu sangat nak post. Tu yang agak lama menyepi...

Gambar diatas adalah dari Facebook Bahagian Dakwah JAKIM tentang situasi tarawih di seluruh negara yang berlaku kini. 

Tidak dinafikan, bila dah masuk pertengahan ramadhan, maka saf untuk solat tarawih pun semakin berkurangan. 

Jadinya, rebutlah peluang untuk solat tarawih sampai ke hujung ramadhan nanti. Semoga ramadhan kali ini adalah yang terbaik bagi kita semua...

Renung - renungkan....

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum W.B.T

Cer Komen SIkit...hi3

Kutipan Derma